Sunday, December 27, 2009

chriRsTmAs hOliDay

Salam,

moday..working day..giler penat n malas nak memulakan kerja..
kisahnyer..konon2 nak cuti3 malaysia.tp planning hampeh ...end up atas highway je..
tulah..cuti aje..jalan raya pun sesak..nak keman2 pun susah..
plan nak pi cameron..but lambat booking tempat..

so turun melaka melawat wedding kawan..
nak juga c bandar hilir..so drive ikut jaln dlm..masuk je ayer keroh stuck in traffic jam almost 2 hour..
tu blm masuk bandar lagi..so option buat u-tern n go back to KL..

sampai seremban..then i endup pun stuck kat atas jalan lagi..dlm 2 3 jam gak lah..so cara pengisian masa..plente..mean..main2 n take foto..not me..but himlah...
then singging n polah lawak..
tgk keadaan mcmni..nasib baik aku xjadi turun JB..klu tak samagak lah sangkut..

sunday morning dah boring..so i decided nak anta dia balik SB...so same juga..
byk aktiviti abis dalm keta n atas jalan je..but..still..enjoy..dpt berdua2an n bercakap n sampai kering tekak..kutuk2 org n mengelamun..huh..hebatkan..sambil drive mengelamun....

sampai SB dah lewat ptg..tp gian nak ber rollerblade punya pasal..main dulu dua tiga round kat dlm IPN tu..then main badminton..adelah 5 minit..dah semput mamat sorgni..aduhai...kul 7 bertolak balik KL..luckily jln dlm SB xjem..so sampai umah dlm kul 9.40 mlm...mandi n solat..then masak megi..sbb lapor...enjoy plak layan cite tamil yg best..hahaha..kul 2 baru tido..

so..bila pikir2 balik..weekend akuni...oklah..bercuti dlm keta n atas jalan...huh..next week kena plan baik skit nak ilek2 new year...so now aku kena settledkan kerja2 aku kat office..then nak cuti pun kurang berat skit kepala nak memikir hal kerja..huh...selamat bekerja..pada yg bekerja tu ekk..muwahhh...

No comments:

Post a Comment